Diensten

Persoonlijk

Hoewel online coaching erg in opkomst is, geef ik, zeker in de beginfase de voorkeur om elkaar face to face te spreken. Een groot deel van onze communicatie vind nou eenmaal via ons non-verbale systeem plaats en ik hecht er veel waarde om goed naar je te “luisteren”. Afhankelijk van het thema blijven we elkaar spreken of we gaan over naar online coaching.

Online coaching

Met name advies,- voortgangs,- en klankbord gesprekken zijn zeer goed online te doen. Bijkomend voordeel is, los van de coronaproblematiek, er niet gereisd hoeft te worden. Je werkt vanuit je eigen vertrouwde omgeving en het geeft meer structuur aan de gesprekken

e-coaching

Ben je goed in het je op papier uiten? Dan is e-coaching iets voor je. Via e-mail (brief) wisselingen krijg je inzicht in je eigen denken, voelen en handelen. Voordeel van deze techniek is dat je alle gelegenheid krijgt om je worden te kiezen en na te denken over je leerpunten. Een leerzame en intensieve methode om tot nieuwe inzichten te komen en het grootste voordeel is dat je na jaren nog een mooi document hebt om op terug te kijken.

"Jeroen is zelf ondernemer en weet zich hierdoor in te leven in de verschillende situaties die een ondernemer meemaakt"

Roland Voerman, bedrijfsadviseur Rabobank
_06A9145-bewerktLR